Post by brilinpvokkorar on Mar 15, 2022 13:55:22 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Family Mysteries 3: Criminal Mindset ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Family Mysteries 3: Criminal Mindset IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодови за повећање драгуља ▞▞▞
▞▞▞ Family Mysteries 3: Criminal Mindset 2022 version ▞▞▞
Одлична игра
Цоол игра, али кратка демо.
Уживао сам док вам не каже да морате да платите да бисте га откључали. Не хвала, отуда две звездице!
Одлична забава и не превише тешко
Игра ми се допала, али је оцењујем само са 3 звездице због вредности. За ту цену, заиста не добијате много играња. 6,99 долара или чак 4,99 долара би требало да вам купи најмање 4 сата ИМО и ова игра изгледа мало краћа од просека.
Добро се забављам играјући ову игру.
Сигуран сам да је ово сјајна игра. Али не за мене. Хвала у сваком случају Артиефек Минди. Много успеха!
Дивна игра, а неки делови су непредвидиви, што је тешко урадити након толико других игара које је Артифек направио. Поздрављам радњу, графику итд.За мене лично, контроле могу бити мало тешке за коришћење, али можда су то само моји дебели прсти. ☺
Уживао сам играјући ову игру. Једини проблем је био недостатак осетљивости при покушају подизања предмета у ХОГ деловима игре. Потребно је више додира да бисте добили ставку. Препоручио бих ову игру пријатељима. Такође свако ко учи како да игра овај стил игре. Велика грешка када се Ненси врати кући пред крај главног добитка. Упутства за мини игре више нису доступна. Упутства и даље понављају да је отац Ненси убијен, али да је њена мајка задржана у затвору јер је била трудна.
Family Mysteries 3: Criminal Mindset Приключенски oiw
Прекратко за цену коју плаћате
Врло добар
Солидна игра
Игра је забавна, али се у почетку замрзнула, па ћу је касније поново оценити.
Свиђа ми се. Пуно забаве!!
Линија приче је прилично интригантна.
У чему је проблем. Све игре које играм ове компаније, желе да купе 4,99$ да би играли следећи корак. Данас га преузимам, играм само кратко. А сада сам га избрисао. Нико од њих није слободан од ове компаније.
Лепа игра
Артифек Мунди се коначно вратио у форму. Заиста угодна игра, хвала.
Велики
Кратка
Periodic Table Quiz Educaționale xpg
Надам се да ће "Артифек Мунди" створити више попут ове игре, веома је лепа игра али је прескупа за играње. Надам се да ћу смањити цену ваше игре.
Ово је заиста сјајна игра! Слагалице су супер! Већ у првим секундама знао сам да имам одличну игру! Лове ит!!!😱
Family Mysteries 3: Criminal Mindset 冒險 etyk
Добро.
Тако да ми се свиђа игра, занимљива је.
Не радиш. Нећу губити време са твојим играма!
Није лоша игра, уживам у њој до сада, иако не тако добра као #1 и #2. Док сам завршио ову игру, заиста ми се свидела, хвала.
Уживајући у томе до сада, контроле су понекад мало лепљиве, али осим тога, испуњавају оно што очекујете од Артифек игара
Family Mysteries 3: Criminal Mindset Приключенски knb
Заиста волим ову игру!!! Нека долазе!!!!
Коначно сам повратио веру у Артифик. Одлично, хвала.
Као и све друге игре овог програмера, штета што је само зафрканција (волео бих да играм вашу игру у пуној дужини која нема смешну потрошњу енергије, изузетно споро пуњење енергије) више бих волео да видим оглас или 2 него да будете фрустрирани у плаћању енергије!! Чекао сам више од 12 сати и моја енергија још увек није била до краја!! (Не ова игра, другачија 1 од ових произвођача) Нисам платио целу игру на овој, тако да не могу рећи да ли је ова 1 иста.