Post by brilinpvokkorar on Mar 15, 2022 14:13:42 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kingdom: The Blood Pledge ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kingdom: The Blood Pledge IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petukood lõpmatu arvu punktide jaoks ▞▞▞
▞▞▞ Kingdom: The Blood Pledge 2022 version ▞▞▞
Kingdom: The Blood Pledge Rol Oyunu nmm
Sujuv tegutsemismäng
Hetkel 1 tärn. Laadisin selle mängu alla, sest millegipärast sain tekstiga kingikoodi. See on aga LOADING-i peale kinni jäänud. Kui proovin, muudan oma hinnangut.
vau
Karakter nya menarik, terutama yang tipe ranger, tapi tidak bisa dizoom ja vaade pööramine.Lemmiklooma ja transmogi osas on huvitavaid ja neid kõiki saab pöörata, aga sisse suumida ka ei saa. Mulle meeldib, kuidas kasutajaliides tundub lihtne ja kergesti mõistetav, kuid mulle ei meeldi mängu liides. Virtuaalne juhtkang on liiga väike ja kaamera vaade on lukustatud ainult ühelt poolt, nii et seda ei saa pöörata nagu teisi sarnaseid mänge. Automaatne funktsioon ei ole ka täisautomaatne.
Armastan seda mängu, mitte mobiilimängude jaoks, kuna need näivad sunnivad teid raha maksma. Siin ei pea te võitmiseks maksma. Lihtsalt suurepärane
Ma olin loll. Mäng avatakse homme. 14. kuupäeval. Lol ei jõua ära oodata, millal saab proovida. Global avatakse minu jaoks kell 12.00 GMT-4. Joonistage oma ajavööndid, et teada saada serveri tegelikke lahtiolekuaegu.
Hea mäng on tõesti lõbus, kuid vajab täiustamist. Nagu kauplemissüsteemi andmine
Täiuslikult tehtud, arvasin, et see on vigane, ootas kaua aega lehe laadimisel, see lihtsalt eraldab ressursse... Hea rakendus, vabandan esimese arvustuse pärast... Toredad arendajad, jätkake täiustamist...
see mäng ei avane minu seadmes abi
Kui te ei suuda üksusi uuendada, kaotate kõik. Ei thx. Valida saab 4 klassi vahel. Kõik sood lukus. Kui olete jõudnud lvl-ni 20, on see iga lvl-i jaoks lihvimine. 1 ülesande lõpetamine võtab aega. Mul on 25. lvl-l ainult 1 oskus, mis on lihtsalt buff ja jätad pooled oma automaatsetest rünnakutest ilma. Pvp on lihtsalt nali. Vaalad tabavad sind sekunditega ja kaotad oma asjad ja XP samuti. Graafika andis mulle vana kooli hõngu. Üldiselt on see mäng suur pettumus. Lihtsalt minu arvamus.
käed alla parim mobiilne MMO
Kingdom: The Blood Pledge ایفای نقش eixf
Liikumine on nii aeglane, et see on nagunii raske p2w nagu AoD, nii et pole vaja pingutada
Vabandust, kena ideemäng, aga mängu liikumine on nii jäik, tegelaste liikumist on kole näha, kaamera ei saa suumida & ei saa pöörata. Ma ei leia maitset & naudi mängu, kuid kena kontseptsioon. Kui mängukaamera suudab suumida & pööramine on pvp-s huvitavam
Ärge isegi tülitage! Arendajad on huvitatud ainult rahast ega tegele teatatud probleemide lahendamisega. Tilgad on ebaühtlased ja naeruväärselt madalad. Ma olen veski, nii et asi pole lihvimises, vaid tõsiasi, et kui sa oled 3 päeva vangikongis samas kohas ja ainuke tilk, mida sa saad, on hp pots, siis ma ütlen, et unusta see mäng ära. Olen korduvalt toetanud, et sihtnupp ei tööta korralikult. Midagi pole tehtud. Hoolduses tehakse vaid uusi asju, et saaksite raha kulutada.
Massiivne raha võtmine. Igav lihvimisauto. Käik hävib, kui see ebaõnnestub, on b.s. Ärge raisake oma aega
Kahjunumbrit pole?
Graafika on lahe, mäng on nii aeglane. Ka tegelaste liikumine on väga aeglane. Idk, ma ei suuda midagi nii aeglast taluda.
ikka uus ja palju ruumi veel paremaks muuta, kuid mänguviis on kindel
Lõbutse ka ilma siin-seal palju annetamata, ei pea olema 24/7, et saada tugevaks
Noh, see mäng ei olnud ilmselgelt veel ilmumiseks valmis. Tekstuurid puuduvad, heli ei toimi. Soovida on palju.
Iga kord, kui ma arvustust kirjutan, kustutatakse see kenasti. hoidke sellest mängust eemale selle p2w af graafika nagu 20 aastat tagasi. Samuti tõestab arvustuste kustutamine lihtsalt, et arendajaid ei huvita. täielik prügi
Installitud ja see on laadimisekraanil kinni. See muudkui laadis ja laadis mängu ega jõudnud seda isegi mängida.
Kebab World - Chef Kitchen Restaurant Cooking Game آرکید mueg
P2w mäng, kui soovite kulutada tuhandeid, kui naudite mängu, see pole minu jaoks
Vaja hp bar igale bossile panna. Üksuse langemise määr on liiga madal, see tuleb mängu lisada, et vähemalt mängija ootusi täita. Aga üldiselt kena ja korralik mäng.
Ma annan teile 1 tärni, et olen ekraanil ummikus, laadimine on nõme!!!!
Kena mäng.
Kingdom: The Blood Pledge Rol Oyunu nmm
Täiesti jube sõna otseses mõttes ütleb, et laadimine ootas üle tunni. Mul on täiuslik ühendus kellega ei mängi enam kunagi
Armastan seda mängu, lihtne mängida väga nauditav. Ootasin mõnda aega midagi sellist
See mäng tundub lõbus, aga ma ei saa seda isegi mängida. Laadimiskuvale kinni jäänud...
Mäng näeb välja hästi kujundatud, kuid minu jaoks on kõik ikoonid liiga väikesed
Vabandust arendaja. Halb graafik, aeglane liikumine, halb oskus, igav lugu. Heavy P2W, et kutsuda välja lemmikloomad ja amp; vaim sinu vajaminev ese...vaene kahju arendaja
Vau
Sisselogimine ei õnnestu laadimisekraanil kinni